Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
0
6
1
6
6
Tanúsítvány
SSL Certificate

Mikroszkópok és lencsék

Főkategória >Tartozékok >Kellékek >Mikroszkópok és lencsék

Sorrend:

Leuchtturm állvány USB digitális mikroszkóphoz

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Stabil mikroszkóp állvány a rezgésmentes mikroszkópos vizsgálatokhoz és éles fényképek, filmfelvételek készítéséhez. Különböző mikroszkópokhoz használható, pl. LEUCHTTURM USB-s digitális mikroszkóp. Anyaga: fém/mûanyag. Teljes magasság: 405mm (talp: 170x120 mm).

 
24 500 Ft
Leuchtturm PHONESCOPE makró lencse, 60x nagyítás

A PHONESCOPE makró objektív, okostelefonját vagy tabletjét egy nagy teljesítményű digitális mikroszkóppá varázsolja (akár 60x nagyítás!). Könnyen használható: egyszerűen csatlakoztassa a makró lencsét (üveg lencse) a készülék kamerájához, és indítsa el a felvételi funkciót. Zoomoljon és a legfinomabb részletek is láthatóvá válnak, melyek rögzíthetőek akár képként, vagy videóként. Ossza meg ezeket  a barátokkal és az ismerősökkel! Sem tápegységre, sem elemre nincs szükség. Alkalmas minden hagyományos okostelefonhoz és tablethez. Teljes méret: 38x47x39 mm.

 
8 600 Ft
Leuchtturm USB digitális mikroszkóp, 10-300x nagyítás

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Digitális mikroszkóp 10-300-szoros nagyítással tanulás vagy szabadidős tevékenység során való sokféle alkalmazási lehetőséggel. Vizsgálja meg és ismerje fel az olyan, szabad szemmel nem látható részleteket, mint az eredetitől való eltérés, egyedi sajátosság vagy sérülések. A mellékelt szoftver segítségével könnyedén készíthet fotót vagy videófelvételt, melyet el is tárolhat. A mikroszkópot használhatja kézi vagy asztali eszközként is.

 
56 000 Ft
Leuchtturm zsebmikroszkóp, 20-40x nagyítás

Praktikus nagyító mikroszkóp sokféle felhasználásra az iskolában tanulmányok során vagy otthon. Kiváló képélesség és felbontás. Fokozatmentes beállítás 20- és 40-szeres nagyítás között. A LED-világítás révén optimálisan megvilágítható a vizsgálat tárgya. Tárgytartóval és elemekkel együtt (3x LR44). Méret: 102x55x30 mm.

 
7 500 Ft
Leuchtturm zsebmikroszkóp, 60-100x nagyítás

Jól kezelhető zseb mikroszkóp sokféle célra, mint a bélyegek, érmék, ásványok és még sok más vizsgálatára. Kiváló képélesség és felbontás. Fokozatmentes beállítás 60- és 100-szoros nagyítás között. A LED-világítás révén a mikroszkóp rossz fényviszonyok között is használható. Tokja fekete műanyagból készül. Elemekkel együtt (3x „392”). Méret: 88x30x 20 mm.

 
10 000 Ft

Webáruház készítés