Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
0
5
2
2
3
Tanúsítvány
SSL Certificate

Tisztítás és ápolás

Főkategória >Tartozékok >Kellékek >Tisztítás és ápolás

Sorrend:

Leuchtturm érmefényező kendő

Ez a nagyon finom szövésű, bolyhos érmefényező kendő ismét tisztává és fényessé teszi érméit. A fényező kendő impregnált, így már egyszerű törölgetés is eltünteti a szennyeződéseket. Ékszerekhez és evőeszközökhöz is használható.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az érmeverdék által jelzett „verdefényes” ill. „tükörfényes” minőség megőrzéséhez az érméket nem szabad tisztítani!

 
2 500 Ft
Leuchtturm érmefényező kendő 4 az 1-ben

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Ez a nagyon finom szövésű, bolyhos érmefényező kendő ismét tisztává és fényessé teszi érméit. A 4 zóna alkalmas ezüst, arany, platina és réz tisztításához. Ékszerekhez és evőeszközökhöz is használható.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az érmeverdék által jelzett „verdefényes” ill. „tükörfényes” minőség megőrzéséhez az érméket nem szabad tisztítani!

 
5 600 Ft
Leuchtturm pamutkesztyű érmékhez, pár

Érméi megérdemlik, hogy gondosan bánjon velük! Univerzális méret a legjobb minőségben, természetes színű, nem fehérített anyagból, CE-szabvány szerint. 100% pamut.

 
2 800 Ft
Leuchtturm SAUBER ultrahangos tisztító berendezés

Az ultrahangos tisztító alkalmas az érmék, medálok, szemüvegek, ékszerek, evőeszközök, CD-k és DVD-k és válogatott kis fém tárgyak gyengéd és alapos tisztítására. A magas frekvenciájú rezgések által létrejövő ultrahang hullámok megszabadítják a tárgyakat a portól és a szennyeződésektől.
 

 
27 800 Ft
Leuchtturm tisztítófürdők érméknek 150ml (336203-317893-321584-343206-318851)
Leuchtturm tisztítófürdők érméknek 150ml

Magas színvonalú anyagok biztosítják érméinek elszíneződésektől való gyors és kíméletes megtisztítását. Ilyen egyszerű: 4-8 percre belemártjuk az érmét, alaposan leöblítjük, puha kendővel szárazra töröljük. Öt féle változat.

 
3 500 Ft
Leuchtturm ultrahangos tisztító berendezés

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Professzionális ultrahangos tisztító berendezés nemesacélból érmék, medálok, bizsuk, szemüvegek, ékszerek, fogszabályozók, műfogsorok, műanyag szemüveglencsék, más apró háztartási és munkahelyi tárgyak kíméletes tisztítására.  Megtisztítja őket a zsírtól, ujjlenyomatoktól és más általános szennyeződésektől.

 
67 500 Ft

Webáruház készítés