Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
3
3
0
4
7
4
Tanúsítvány
SSL Certificate

Tisztítás és ápolás

Főkategória >Tartozékok >Kellékek >Tisztítás és ápolás

Sorrend:

Leuchtturm érmefényező kendő

Ez a nagyon finom szövésű, bolyhos érmefényező kendő ismét tisztává és fényessé teszi érméit. A fényező kendő impregnált, így már egyszerű törölgetés is eltünteti a szennyeződéseket. Ékszerekhez és evőeszközökhöz is használható.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az érmeverdék által jelzett „verdefényes” ill. „tükörfényes” minőség megőrzéséhez az érméket nem szabad tisztítani!

 
4 000 Ft
Leuchtturm pamutkesztyű érmékhez, pár

Érméi megérdemlik, hogy gondosan bánjon velük! Univerzális méret a legjobb minőségben, természetes színű, nem fehérített anyagból, CE-szabvány szerint. 100% pamut.

 
4 000 Ft
Leuchtturm SAUBER ultrahangos tisztító berendezés

Az ultrahangos tisztító alkalmas az érmék, medálok, szemüvegek, ékszerek, evőeszközök, CD-k és DVD-k és válogatott kis fém tárgyak gyengéd és alapos tisztítására. A magas frekvenciájú rezgések által létrejövő ultrahang hullámok megszabadítják a tárgyakat a portól és a szennyeződésektől.
 

 
39 000 Ft
Leuchtturm tisztítófürdők érméknek 150ml (336203-317893-321584-343206-318851)
Leuchtturm tisztítófürdők érméknek 150ml

Magas színvonalú anyagok biztosítják érméinek elszíneződésektől való gyors és kíméletes megtisztítását. Ilyen egyszerű: 4-8 percre belemártjuk az érmét, alaposan leöblítjük, puha kendővel szárazra töröljük. Öt féle változat.

 
5 000 Ft
Leuchtturm ultrahangos tisztító berendezés

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Professzionális ultrahangos tisztító berendezés nemesacélból érmék, medálok, bizsuk, szemüvegek, ékszerek, fogszabályozók, műfogsorok, műanyag szemüveglencsék, más apró háztartási és munkahelyi tárgyak kíméletes tisztítására.  Megtisztítja őket a zsírtól, ujjlenyomatoktól és más általános szennyeződésektől.

 
70 000 Ft
Nincs raktáron

Webáruház készítés