Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
3
2
3
4
5
8
Tanúsítvány
SSL Certificate

Tokok


Sorrend:

prev
12
next

  Leuchtturm AIRBOX érmetartó tokok Quadrum kapszulákhoz, fekete

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Mutassa meg érméit egy elegáns díszdobozban. Az AIRBOX tokok Quadrum kapszulák számára különböző méretben elérhetőek! Fekete velúr felülettel és diszkrét mágneses zárral. A tokot széthajtva bemutathatóvá válnak érméi. A kapszulákat nem tartalmazza.

 

 
3 200 Ft
Leuchtturm NOBILE érmetartó tok

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kapszulába helyezett érméi igényes őrzéséhez ajánljuk ezeket a nemes vonalú, fém érmetartó tokokat. A QUADRUM érmetartó kapszulákhoz is használható. A selyemfényű, bőrhöz hasonló bevonat és a fekete bársonybetét ezen toknak igazán nemes megjelenést kölcsönöz. A fehér fedélpárnában egy szaténszalag található, mely egy esetleges tanúsítvány elhelyezését könnyíti meg. Kiváló minőségû fém magjának köszönhetően ez a tok az érmék őrzése mellett a biztonságos szállításnál is jó szolgálatot tesz. Külső méret (H/Sz/M): 65x65x26 mm.

 
4 000 Ft
  Leuchtturm NOBILE QUADRUM érmetartó tok (max. 2x50mm átmérő, szögletes)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kapszulába helyezett érméi igényes őrzéséhez ajánljuk ezeket a nemes vonalú, fém érmetartó tokokat. A QUADRUM érmetartó kapszulákhoz is használható. A selyemfényű, bőrhöz hasonló bevonat és a fekete bársonybetét ezen toknak igazán nemes megjelenést kölcsönöz. A fehér fedélpárnában egy szaténszalag található, mely egy esetleges tanúsítvány elhelyezését könnyíti meg. Kiváló minôségű fém magjának köszönhetően ez a tok az érmék őrzése mellett a biztonságos szállításnál is jó szolgálatot tesz. Külső méret (H/Sz/M): 120x65x26 mm.

 
6 400 Ft
  Leuchtturm NOBILE QUADRUM érmetartó tok (max. 3x50mm átmérő, szögletes)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kapszulába helyezett érméi igényes őrzéséhez ajánljuk ezeket a nemes vonalú, fém érmetartó tokokat. A QUADRUM érmetartó kapszulákhoz is használható. A selyemfényű, bőrhöz hasonló bevonat és a fekete bársonybetét ezen toknak igazán nemes megjelenést kölcsönöz. A fehér fedélpárnában egy szaténszalag található, mely egy esetleges tanúsítvány elhelyezését könnyíti meg. Kiváló minőségû fém magjának köszönhetően ez a tok az érmék őrzése mellett a biztonságos szállításnál is jó szolgálatot tesz. Külső méret (H/Sz/M): 180x65x26 mm.

 
7 800 Ft
  Leuchtturm NOBILE QUADRUM érmetartó tok (max. 4x50mm átmérő, szögletes)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kapszulába helyezett érméi igényes őrzéséhez ajánljuk ezeket a nemes vonalú, fém érmetartó tokokat. A QUADRUM érmetartó kapszulákhoz is használható. A selyemfényű, bőrhöz hasonló bevonat és a fekete bársonybetét ezen toknak igazán nemes megjelenést kölcsönöz. A fehér fedélpárnában egy szaténszalag található, mely egy esetleges tanúsítvány elhelyezését könnyíti meg. Kiváló minőségû fém magjának köszönhetően ez a tok az érmék őrzése mellett a biztonságos szállításnál is jó szolgálatot tesz. Külső méret (H/Sz/M): 235x65x26 mm.

 
8 400 Ft
  Leuchtturm NOBILE QUADRUM érmetartó tok (max. 5x50mm átmérő, szögletes)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kapszulába helyezett érméi igényes őrzéséhez ajánljuk ezeket a nemes vonalú, fém érmetartó tokokat. A QUADRUM érmetartó kapszulákhoz is használható. A selyemfényű, bőrhöz hasonló bevonat és a fekete bársonybetét ezen toknak igazán nemes megjelenést kölcsönöz. A fehér fedélpárnában egy szaténszalag található, mely egy esetleges tanúsítvány elhelyezését könnyíti meg. Kiváló minőségû fém magjának köszönhetően ez a tok az érmék őrzése mellett a biztonságos szállításnál is jó szolgálatot tesz. Külső méret (H/Sz/M): 290x65x26 mm.

 
8 800 Ft
  Leuchtturm NOBILE QUADRUM érmetartó tok (max. 6x50mm átmérő, szögletes)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kapszulába helyezett érméi igényes őrzéséhez ajánljuk ezeket a nemes vonalú, fém érmetartó tokokat. A QUADRUM érmetartó kapszulákhoz is használható. A selyemfényű, bőrhöz hasonló bevonat és a fekete bársonybetét ezen toknak igazán nemes megjelenést kölcsönöz. A fehér fedélpárnában egy szaténszalag található, mely egy esetleges tanúsítvány elhelyezését könnyíti meg. Kiváló minőségű fém magjának köszönhetően ez a tok az érmék őrzése mellett a biztonságos szállításnál is jó szolgálatot tesz. Külső méret (H/Sz/M): 180x130x26 mm.

 
9 800 Ft
  Leuchtturm VOLTERRA érmetartó tok (max. 41mm átmérő, kerek)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kiváló minőségű tokok mahagóni színű fa borítással és diszkrét mágneszárral. Kék szatén borítású fedélpárna, velúrszerű bevonattal ellátott mélyedések. Külső méret (H/Sz): 80x80 mm.

 
9 000 Ft
  Leuchtturm VOLTERRA érmetartó tok (max. 60mm átmérő, kerek)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kiváló minőségű tokok mahagóni színű fa borítással és diszkrét mágneszárral. Kék szatén borítású fedélpárna, velúrszerű bevonattal ellátott mélyedések. Külső méret (H/Sz): 100x100 mm.

 
9 800 Ft
  Leuchtturm VOLTERRA érmetartó tok (max. 9x50mm átmérő, szögletes)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kiváló minőségű tokok mahagóni színű fa borítással és diszkrét mágneszárral. Kék szatén borítású fedélpárna, velúrszerű bevonattal ellátott mélyedések. Külső méret (H/Sz): 190x195 mm.

 
17 000 Ft
Leuchtturm VOLTERRA EVARSLAB érmetartó tok

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kiváló minőségű VOLTERRA érmetartóink az EVERSLAB érmetartó kapszulák tárolására is alkalmasak.A fedélpárnán szaténszalag könnyiti meg a tanúsítványok elhelyezését. Külső méret (H/Sz/M): 20x120x34 mm.

 
12 200 Ft
  Leuchtturm VOLTERRA QUADRUM érmetartó tok (max. 2x50mm átmérő, szögletes)

Előjegyezhető. 1-2 hét szállítási idő.

Kiváló minőségű VOLTERRA érmetartóink a QUADRUM érmetartó kapszulák tárolására is alkalmasak. 7 különböző kivitel közül választhat, hogy 1-6 QUADRUM érmetartó kapszulát biztonságosan és impozáns módon tárolhasson. A fedélpárnán szaténszalag könnyiti meg a tanúsítványok elhelyezését. Külső méret (H/Sz): 148x93 mm.

 
12 200 Ft

prev
12
next

Webáruház készítés